Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U MILANU

Icardi izbačen iz momčadi! Perišić urlao na Argentinca zbog fatalne Wande

Wanda Nara
Foto: Instagram/Wanda Nara/ REUTERS/PIXSELL
1/2
14.02.2019.
u 10:40

Podsjetimo, Perišić je želio otići u Arsenal krajem prijelaznog roka, ali na kraju od toga nije bilo ništa

Nakon što je jučer ostao bez kapetanske trake u Interu Argentinac Mauro Icardi izbačen je i iz momčadi milanske momčadi. 

Napadač neće konkurirati za današnji susret Europa lige protiv Rapida, objavio je Inter na svom profilu na Twitteru. 

Krenule su razne špekulacije nakon najnovijih incidenata o razlozima udaljavanja Icardija iz momčadi, a čini se kako je razlog, pomalo očekivano, njegova žena Wanda Nara.

Atraktivna plavuša javno je komentirala navodne obiteljske probleme Ivana Perišića kada je naš reprezentativac poželio krajem prijelaznog roka prijeći u Arsenal. To je toliko razbjesnilo našeg igrača da je, tvrdi ugledni novinar Franco Ordine čije riječi prenosi Calciomercato, ušao u svlačionicu i urlao na tadašnjeg kapetana.

– Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno – navodno je rekao Perišić Argentincu, a iza njega su stali i suigrači kojima također smeta "dug jezik" Icardijeve odabranice. 

Podsjetimo, Perišić je želio otići u Arsenal krajem prijelaznog roka, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Nara je tada u eteru izjavila:

– Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi – rekla je tada Wanda. 

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

 

Komentara 2

Avatar navijač
navijač
12:34 14.02.2019.

Svatko tko prati utakmice općenito može primjetiti kolikim vrhunskim klubovima treba igrač poput Perišića , ali ga nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije