Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Ibro u PSG-u, dobit će 13 milijuna eura

'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic sits on the field during the Italian Serie A soccer match against Inter Milan at the San Siro stadium in Milan May 6, 2012. REUTERS/Alessandro Bianchi (ITALY - Tags: SP
'ALESSANDRO BIANCHI'
17.07.2012.
u 21:23

Zlatan Ibrahimović novi je igrač PSG-a, a službeno predstavljanje najavljeno je za srijedu u 15 sati, a prethode mu liječnički pregledi.

Ibrahimović je potpisao, a informaciju je potvrdio Leonardo, sportski direktor PSG-a.

- Zlatan je naš, počinje pisati povijest PSG-a - kazao je Leonardo.

U Parizu se očekuje tijekom noći, a nakon što obavi liječničke preglede, trebao bi biti predstavljen u 15 sati u srijedu.

Pregovori su između Zlatana Ibrahimovića i PSG-a su utorak nastavljeni, nakon što je Milan je već pristao na odštetu koju je ponudio francuski klub, ali zapelo je oko plaće švedskog napadača.

PSG je nudio četiri godine i 9,5 milijuna eura godišnje, Ibra je tražio tri godine i 15 milijuna eura godišnje. Sad Ibrahimovićev agent Mino Raiola potvrđuje da su ostali detalji.

Čini se da su se dogovorili na 13 milijuna eura godišnje i trogodišnji ugovor.

– Jesu, ostali su detalji, ali detalji su važni. Koliko milijuna? Ne znam brojiti, nisam išao u školu... – sarkastično je odgovorio talijanski menadžer.

Pitanje je sata kad će se Zlatan pridružiti svom suigraču iz Milana Thiagu Silvi. Ili?

– Znate, razni su tu pregovori, velik je to ugovor. Ali, ako Zlatan ne bude htio potpisati, ako ne bude zadovoljan ponuđenim, tada ništa od toga. No, zasad smo na dobrom putu – dodao je Raiola prije nego što je Ibra potpisao.

 

Ključne riječi

Komentara 3

NI
Nini istrijan
12:24 17.07.2012.

Pa za sve zainteresirane Ibra ce dobiti najmanje 13 a vrlo vjerojatno 14 milijuna eura netto po sezono plus bonus.

NI
Nini istrijan
19:18 17.07.2012.

Sada je definitivno Ibra u PSG-u.Njegov privatni avion je uzletio za Pariz sa cijelom obitelji. Ugovor je na 3 godine i placa je 13 milijuna eura netto godisnje plus bonusi. VL kasni kao i obicno mozda i zato sto natavno vise prati zbivanja oko Modrica.

OB
-obrisani-
10:05 18.07.2012.

Ibro u PSG-u, dobit će 13 milijuna eura a navijaći Dinama na Maksimiru dobiju svaki po 13 psovki i uvreda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije