Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

Ibričić zabio minutu nakon ulaska u igru u remiju Lokomotiva (video)

senijad ibričić
Zimbio.com
10.06.2011.
u 17:20

U 12. kolu ruskog prvenstva Senijad Ibričić bio je strijelac u remiju moskovskog Lokomotiva kod Toma iz Tomska (2:2)

Bivši Hajdukov kapetan u igru je ušao u 73. minuti, pri rezultatu 2:0 za Tom, a već minutu kasnije zatresao je mrežu! Jednu povratnu loptu s 5-6 metara zakucao je u mrežu za svoj treći prvenstveni pogodak u dresu moskovske momčadi.

Bio je to impuls koji je nekoliko minuta kasnije doveo i do izjednačenja.

Na ljestvici Lokomotiv drži šesto mjesto sa 19 bodova, ali za vodećim CSKA koji ima utakmicu manje zaostaje samo tri boda.

Komentara 1

BO
bomba
02:18 11.06.2011.

I što sad. Svaka čast Ibričiću ali on je državljanin druge države i što je igrao u hrvatskoj ne mora biti udarna vijest. Mogli bi početi prikazivati golove Džeke ili Medunjanina na isto se svodi. ibričić je igrao u hrvatskoj za plaću kao strani državljanin koji je bio dobar i to je sve. Ima još golova u europi da se postižu pa kad bi tom logikom prikazivali bili bi jači od youtube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije