Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOPOUZDANJE NA RAZINI

Ibričić: Za sada nema ništa od novog ugovora

Senijad Ibričić
Foto: Marko Lukunić
1/2
03.11.2009.
u 15:50

- Razgovarali smo prije dva mjeseca, nakon toga se ništa nije dogodilo. Imam ugovor do 2011. godine - kaže Ibričić.

Jaka kiša natjerala je hajdukovce na to da dio treninga održe u dvorani. Trener Reja im je za zagrijavanje dao da igraju košarku, posebno su se iskazali Strinić i Andrić.

U Poljudu je nakon pobjede nad Dinamom ugodno raspoloženje.

– Dokazali smo da se možemo nositi sa svima. Očito je da su nam problem te male utakmice, ali sada smo puni samopouzdanja i uvjeren sam da ćemo krenuti prema naprijed. Pobjeda nad Dinamom pokazala nam je put, a to je borbenost i puni angažman – kaže Ibričić.

Otkako je reprezentativac BiH došao u Poljud, Hajduk u prvenstvenim dvobojima ne zna za poraz od Dinama.

– U četiri utakmice tri pobjede i jedan neodlučen rezultat. Ide mi kad igramo protiv Dinama. Neka se tako i nastavi – smijući se rekao je Ibričić.

A kakva je situacija s njegovim ugovorom? Nedavno je predsjednik Svaguša najavio da će Ibričić potpisati novi, duži i unosniji ugovor s Hajdukom.

– Za sada nema ništa od novog ugovora. Razgovarali smo prije dva mjeseca, bio sam spreman potpisati taj novi ugovor, ali ništa se na tom planu nije pomaknulo prema naprijed. Nije važno, s Hajdukom imam ugovor do 2011. godine i nema potrebe da potpisujemo novi. Sto puta sam ponovio, s Hajdukom želim osvajati trofeje i samo me to zanima – kazao je Ibričić.

Ibričića uskoro, nakon Hajdukova gostovanja u Čakovcu, čekaju dvije velike reprezentativne utakmice. Bosna i Hercegovina u dodatnim kvalifikacijama preko Portugala želi otići na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

– San je svakog igrača nastup na svjetskom prvenstvu, pa tako i moj. Bit će teško, to uopće ne dvojim. Portugal je favorit, dovoljno je samo pogledati popis igrača. Ali, morat će se Portugal dobro pomučiti da nas eliminira. U naletu smo, imamo odličnu selekciju i silno želimo otići u Južnu Afriku. Svi živimo za te dvije utakmice, u kojima ćemo sve učiniti da pobijedimo Portugal. Nismo bez izgleda – zaključio je Senijad Ibričić.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
11:54 05.11.2009.

Pobjeda nad Dinamom im je pokazala put do prve slijedeće utakmice koju će popušit ili igrat neriješeno. Smiješan klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije