Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On je zvijezda

Ibrahimović: Zašto bi PSG doveo Ronalda ili Messija kad ima Zlatana?

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
05.05.2014.
u 21:58

Naravno da mi je žao što smo ispali iz Lige prvaka, ali da sutra prestanem igrati neću reći da je moja karijera bila neuspješna što nisam osvojio Ligu prvaka

Zlatan Ibrahimović trenutačno se oporavlja od ozljede, a gostujući u jednoj emisiji govorio je o potencijalnim pojačanjima PSG-a za sljedeću sezonu. Zanimljiv odgovor dao je na pitanje treba li PSG dovesti veliku zvijezdu poput Messija ili Ronalda.

- Zašto dovesti Messija ili Ronalda kada imate Zlatana?, upitao je Ibrahimović, a zatim se osvrnuo na ispadanje u Ligi prvaka od Chelseaja.

- Trebali smo sačuvati prednost iz prve utakmice, ali svejedno sam dojma da smo nesretno ispali, bili smo bolji. Naravno da mi je žao što smo ispali iz Lige prvaka, ali da sutra prestanem igrati neću reći da je moja karijera bila neuspješna što nisam osvojio Ligu prvaka. Pa i moj idol brazilski Ronaldo nikad nije osvojio to natjecanje i to me čini opuštenijim.

Kako napreduje PSG?

- Ove sezone smo bolji nego prošle, ne zaboravite da je ovaj projekt tek na početku. Chelseaju je trebalo deset godina. Nakon nekoliko neuspješnih opokušaja uspjeli su osvojiti Ligu prvaka. I mi već sada imamo dobrih uspjeha, zaključio je Ibra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije