Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamova skupina

Ibrahimović u Zagreb dolazi dizati samopouzdanje

'Paris Saint-Germain\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (C) kicks the ball during the UEFA Champions League group A football match FC Porto vs PSG at the Dragao Stadium in Porto, on October 3, 2012
'FRANCISCO LEONG'
05.10.2012.
u 11:57

Nesreća je zagrebačkog Dinama što je PSG izgubio u Portu i u sljedećem kolu dolazi u Maksimir na popravni

Dolazi sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji je u dresu švedske reprezentacije sam pobijedio Hrvatsku. A ta Hrvatska ipak je znatno bolja od Dinama.

– Razočaran sam porazom u Portu, osobno sam morao dati više da bismo došli do boljeg rezultata. Trenutačno nisam na razini na kojoj bih trebao biti – rekao je nakon Porta Ibrahimović. Pa ne mora se puno brinuti, 24. listopada u Zagrebu ima za suparnika momčad protiv koje može lako podići samopouzdanje, popraviti golgetersku formu jer u srijedu je \"zapucao\" dva \"zicera\". Možda u Zagreb ne dođe Lavezzi, nakon samo sedam minuta igre izašao je zbog ozljede prepona.

Dvije skupine pariških navijača međusobno su se potukle u pet ujutro na dan utakmice, šest je ozlijeđenih, a nitko nije priveden.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:08 05.10.2012.

Junaci , ne samo PSG nego se nitko ne mora brinuti zbog Dinama kad ima najgore novinare i najgore "navijače" BBB , prvi su napravili najnegativniju atmosferu oko nekog kluba dosad zabilježenu u svijetu a drugi svojim divljaštvom i antinavijanjem odbijaju i ono malo navijača na stadionu koji se novinarima usprkos ipak pojave

NO
Nož
14:00 05.10.2012.

"Dolazi sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji je u dresu švedske reprezentacije sam pobijedio Hrvatsku. A ta Hrvatska ipak je znatno bolja od Dinama." Čitam i smijem se,Kažu Hrvatska ipak znatno bolja od dinamo a ibrahimovic je sam pobjedio hrvatsku hahahahha.Pa kakoo ce tek onda biti sa dinamom??

DD
djuro.djuric234
14:51 05.10.2012.

dobar je dinamo, ali neće ga sreća kao bate borisov,hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije