Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI ŠVEĐANIN

Ibrahimović u svom stilu poručio: Bog se vratio

Zlatan Ibrahimović
Foto: PA/Pixsell
1/2
14.05.2020.
u 23:35

Ibrahimović se u siječnju vratio u Milan nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem, a njegov ugovor s "Rossonerima" završava u srpnju

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović (38) prije nekoliko dana se vratio iz Švedske u Milan i u svom stilu je poslao poruku navijačima "Rossonera".

"Bog se vratio i promatra vas," napisao je Ibrahimović na Twitteru uz fotografiju na kojoj se nalazi.

Iskusni napadač će po dolasku u Italiju dva tjedna biti u samoizolaciji prije nego što se priključiti ekipi na treninzima. Do sada je već dva puta testiran na COVID-19 i oba nalaza su negativna.

Ibrahimović je veći dio pandemije proveo u Švedskoj gdje je trenirao u Hammarbyju, klubu čiji je vlasnik 25 posto dionica. Navijači švedskog kluba su se nadali kako bi mogao zaigrati za njih, no Ibrahimović se vratio na 'čizmu'.

"Imam ugovor s Milanom i vidjet ćemo kako će se to završiti, ako će se završiti, kazao je Ibrahimović.

Ibrahimović se u siječnju vratio u Milan nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem, a njegov ugovor s "Rossonerima" završava u srpnju.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
08:20 15.05.2020.

Lachnummer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije