Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki dvoboj

Ibrahimović: Švedska je autsajder protiv Portugala, ali...

'Sweden's striker and team captain Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his 1st goal of the match during the FIFA World Cup 2014 friendly match England vs Sweden in Stockholm, Sweden on Novemb
Reuters
26.10.2013.
u 12:22

- Mnogi kažu da je Portugal jedna od najjačih reprezentacija svijeta, a ja se slažem s tim

U dokvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sastat će se Portugal i Švedska. Taj dvoboj označen je kao najzanimljiviji, a bit će to ujedno i borba dvaju nogometnih velikana - Zlatana Ibrahimovića i Cristiana Ronalda. Jedan od dvojice majstora neće vidjeti Brazil, a zaljubljenici u nogomet bit će uskraćeni za vrhunske poteze. U razgovoru za francuske medije Zlatan Ibrahimović istaknuo je kako je Portugal favorit.

- Švedska je u tom susretu autsajder. Mnogi kažu da je Portugal jedna od najjačih reprezentacija svijeta, a ja se slažem s tim. No, imaju i oni svojih slabosti i nadam se da ih možemo iskoristiti. U svakom slučaju očekujem dvije velike utakmice - rekao je Ibra.

>>Ibrahimović: PSG ove sezone može osvojiti Ligu prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije