Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI NEROAZZURI

Ibrahimović: Progutat ćemo Inter u srijedu

Zlatan Ibrahimović
AFP
27.04.2010.
u 08:55

U srijedu se na Camp Nouu igra uzvratna polufinalna utakmica Lige prvaka u kojoj aktualni prvak Europe Barcelona dočekuje Inter. Nakon milanskog ogleda Inter ima znatnu prednost (3:1).

- Naš su princip igre utakmice s mnogo pogodaka. Upravo nam to treba u uzvratu - rekao je u najavi Šveđanin Zlatan Ibrahimović, jedna od najvećih uzdanica Barcelone, koji je početkom ove sezone zamijenio Interov dres s onim katalonskog kluba.

- Ne obaziremo se na komentare Josea Mourinha. Može pričati što god hoće, no progutat ćemo ih u srijedu, kao i naša atmosfera - uvjeren je Ibrahimović koji je za kraj ustvrdio:

- Uvjeren sam da ćemo igrati finalnu utakmicu u Madridu. Imam ogromno povjerenje u suigrače i u samoga sebe.

Komentara 2

ML
mladen3x
14:29 27.04.2010.

Ibro ti jos nista nisi pokazao pa nebudes niti u srijedu,vi ste propali protiv Intera.

Avatar Eraser
Eraser
18:57 27.04.2010.

Ma nema ...bice kao i u prvoj utakmici...nigde te nije bilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije