Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je igrao?

Ibrahimović pod istragom Švedskog nogometnog saveza!

'Paris Saint-Germain\'s new Swedish signing Zlatan Ibrahimovic smiles with teammate Nene before a friendly match against DC United in Washington on July 28, 2012.    AFP PHOTO/Nicholas KAMM'
'NICHOLAS KAMM'
24.10.2012.
u 18:34

Opće je poznato da je Zlatan svoje mladenačke nogometne dane, do odlaska u Malmö, proveo u FBK Balkanu. Ili ipak nije!?

Zlatan Ibrahimović postao je središtem istrage švedskog nogometnog saveza! Ne, nije nogometaš Paris Saint-Germainea upleten u nekakvu korupcijsku ili sličnu aferu, nego je odjednom postalo nejasno za koga je nastupao do svoje 12. godine, odnosno tko polaže pravo na 400.000 eura od njegova transfera u PSG. Riječ je o iznosu koji Uefa jamči klubovima kao naknadu za razvoj igrača.

E sad, i ptice na grani znaju onu priču da je mali Ibra loptu počeo udarati u FBK Balkanu iz Malmöa, s ostalom djecom imigrantima s ovih područja. No sad se u priču upleo još jedan klub iz toga grada – BK Flagg koji demantira da je FBK Balkan isključivo zaslužan za razvoj igrača, a navodno je na njihovu stranu stao i sam Ibrahimović.

– To je potpuna ludost! Neka me pogleda u oči i kaže da je to istina! – bijesan je Ivan Milošević, predsjednik FBK Balkana.

Klubovi su se, tvrde švedski mediji, pokušali dogovoriti bez pokretanja službene istrage, ali nisu uspjeli pa je sve prepušteno stručnjacima iz saveza. Sam se Ibrahimović  još nije oglasio.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:49 24.10.2012.

eh jadni Ibra,da si kojim slucajem,izbjeglica-sirotinja,ili Svedski beskucnik,nitko se oko tebe ne bih otimo niti borijo,a ovako nanjusli gladni psi,"bogato-mesnatu kost",pa poceli lajti.

Avatar patkovic
patkovic
19:24 24.10.2012.

šta 400 000 E , 20% do kraja života ko je zaslužan

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
19:55 24.10.2012.

Zlatan je igrač i ljudina i neka ga ostave na miru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije