Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Ibrahimović konačno kockasti: Šuker mu poklonio hrvatski dres

Ibrahimović Šuker
Screenshot
07.11.2012.
u 11:15

Predsjednik HNS-a Ibri je uručio kockasti dres s njegovim imenom, a ne sa svojim kako je dosad darivao nogometne prijatelje

Zlatan Ibrahimović konačno je dobio dres u kojem smo ga davno htjeli vidjeti! Nakon utakmice PSG-a i Dinama na stadionu Park prinčeva susreo se s Davorom Šukerom koji mu je uručio kockastu majicu s brojem devet, no za razliku od ostalih s kojima se  predsjednik HNS-a susretao te im davao dres sa svojim imenom, Ibru je stvarno počastio i dao mu vlastitu hrvatsku opravu.

Četverostruki asistent u pobjedi nad plavima predsjedniku HNS-a dao je dva dresa Pariza, jedan s njegovim te jedan sa Šukerovim imenom.

Podsjetimo, Zlatanova je majka Hrvatica, otac iz Bosne, no s obzirom na to da je od djetinjstva bio u Švedskoj, nikad nije dvojio za koju će reprezentaciju igrati. Svojedobno je za njega lobirao Vlatko Marković, no neuspješno...

>> Šuker: Ne treba tugovati, idemo dalje

Komentara 10

F4
F48B2
11:46 07.11.2012.

07.11.2012. u 11:35h DrugTito je napisao/la: Eto Ibro, sad ces imat majicu za spavanje. U nicemu se bolje ne spava nego u dresu hrvatske reprezentacije..... ----------------------------------------------------------------- Kakav nadimak, takav i komentar. "Prije će Sava poteći uzvodno nego hrvati imati državu"u" (J.B.Tito) S obzirom da si potpuno promašio "druže" Tito, kako ti je živjeti u saznanju da Hrvatska postoji i da je u nogometnom svijetu puno više nego što je bila Jugoslavija?

HO
Hortator
11:56 07.11.2012.

Najsmješnije je u cijelom tekstu to što se spominje da je V. Marković lobirao za Ibru, a Ibro je u više navrata rekao da ga nitko nikad nije kontaktirao. Kome vjerovati ... Ibri ili čovjeku koji je uništio nogomet uu Hrvatskoj ... uz eto to da je otišao bez nečeg više od položenih par kamena temeljaca za kampove reprezentacije. I onda opet ovca novinar mora Markovića spomenuti taman kad sam zaboravio na njega .... i njegove velike zasluge.

OB
-obrisani-
11:35 07.11.2012.

Eto Ibro, sad ces imat majicu za spavanje. U nicemu se bolje ne spava nego u dresu hrvatske reprezentacije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije