Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
barcelona

Ibrahimović: Guardiola me uništio u Barci

Zlatan Ibrahimović
AFP
29.08.2010.
u 16:00

Zlatan Ibrahimović ispunit će svoj san da zaigra s Ronaldinhom u Milanu jer je Barcelonin napadač s talijanskim klubom dogovorio jednogodišnju posudbu.

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (29) seli se iz Barcelone u AC Milan na jednogodišnju posudbu, potvrdio je novinarima u Barceloni izvršni direktor Milana Adriano Galliani.

– Dogovorili smo s Barcelonom jednogodišnju Zlatanovu posudbu te opciju otkupa ugovora nakon njezina isteka za 24 milijuna eura – rekao je ponosni Galliani.

Ibrahimović će ispuniti svoj san da zaigra s Ronaldinhom u Milanu. Nije ni spakirao kofere, a već se okomio na bivšeg trenera Josepa Guardiolu.

– Taj filozof uništio mi je san da ostavim trag u Barceloni. Izlazio je iz svlačionice svaki put kad bih ja ušao. Nisam ja bio problem, već on. Na odlasku se nisam pozdravio s Guardiolom. Mislim da je tako najbolje. Zašto sam izabrao Milan? Zato što je riječ o jednom od najvećih svjetskih klubova, klubu sjajne tradicije, većem čak i od Barcelone. Radujem se igranju s Ronaldinhom i Patom. Mislim da bismo mogli tvoriti fantastičan napadački tercet – kazao je Zlatan Ibrahimović. (žj/VLM)

Komentara 7

MI
mirom
17:36 29.08.2010.

Prvo on nije filozof nego jedan dobar trener, drugo Ibrahimović nije imao strpljenja kao jedan Krkić uostalom ima puno veću minutažu igranja.

FI
FirestarterNY
17:43 29.08.2010.

covjek zabio 36 golova za Barcelonu u jednoj sezoni...svaki komentar je suvisan...Guardiola, ma kako dobar trener bio, preferira spanjolce i tacka...volio bih da da ih Real podere ove godine...

DO
domich
16:11 29.08.2010.

sretno,ocekujem bolji milan nego proslih sezona..napad im je premocan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije