Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGATIVNI KOMENTARI

Ibrahimović božićnom čestitkom razbjesnio vjernike diljem svijeta: Vidi se da si s Balkana

Zlatan Ibrahimović
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
26.12.2020.
u 09:00

Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželjeli da u 2021. ne zabije ni jedan gol, a dio ga je prozivao i zbog podrijetla.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (39) čestitao je jučer Božić svim vjernicima, ali je pri tom uspio razbjesniti dobar dio navijača.

Naime, Zlatan je uz poruku "Merry Chriztmaz" objavio i srednji prst. Na Instagramu je za tu fotografiju dobio 1,5 milijuna likeova, no mnogima se poruka nije svidjela.

Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželjeli da u 2021. ne zabije ni jedan gol, a dio ga je prozivao i zbog podrijetla.

"Vidi se da si s Balkana", piše jedan pratitelj, dok drugi dodaje:

"Može on otići iz Bosne, ali Bosna iz njega neće nikada."

Ibrahimovića su jednom prilikom pitali koja je njegova religiozna pripadnost budući da mu je otac musliman iz Bosne, a majka katolkinja iz Hrvatske.

- Moja religija je poštovanje drugih. Za sve vjere i za sva mišljenja. Tako sam odrastao, a tako i sada razmišljam - rekao je tada Ibrahimović.

>> Ovo je Ibrahimovićeva sporna objava

Ključne riječi

Komentara 104

RL
@rlando
09:13 26.12.2020.

E sad da je to uradio neki kršćanin za muslimanski praznik, već bi bilo mrtvih glava.

KL
klemito
09:24 26.12.2020.

Teško je kada nemaš identitet, što će on jadan kada ne zna ni tko je ni što je.

DU
Deleted user
09:47 26.12.2020.

Ne čini drugome što nije drago da se tebi čini. Neka ga srednji prsti prate u svemu što radi. Sigurno će naći mir i zadovoljstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije