Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO ČUKARIČKI

Ibanez u stilu Roberta Carlosa zabio nevjerojatan gol za Crvenu zvezdu!

Luis Ibanez
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
06.12.2015.
u 22:16

Završilo je 7:2, a još zabijali Grujić, Srnić, Jović i dva puta Vieira, dok je za Čukarički dvostruki strijelac bio Pavlović. Crvena je zvezda vodeća momčad prvenstva s čak 19 bodova ispred drugoplasiranog Borca

Crvena zvezda je s visokih 7:2 pobijedila trećeplasiranu momčad prvenstva Čukarički i tako stigla i do 17. uzastopne prvenstvene pobjede.

Zvijezda susreta je još jednom bio bivši dinamovac Luis Ibanez koji je postigao dva pogotka. Lucho je najprije mrežu zatresao u 18. minuti s bijele točke, no oduševio je u 60. minuti kada je zabio iz slobodnjaka u stilu Roberta Carlosa peti pogodak svoje momčadi.

Ibanez je namjestio loptu na 30 metara od gola, opalio ljevicom pokraj živog zida i izazvao oduševljenje kod suigrača i gostujućih navijača. Bio mu je to peti pogodak u prvenstvu.

Za goste su još zabijali Grujić, Srnić, Jović i dva puta Vieira, dok je za Čukarički dvostruki strijelac bio Pavlović. Crvena je zvezda vodeća momčad prvenstva s čak 19 bodova ispred drugoplasiranog Borca.

>> Više o Luisu Ibanezu čitajte na Goal.com

>> Ibanez: Dva mjeseca smo bez plaće, trener iz svog džepa daje mlađim igračima

Komentara 20

DU
Deleted user
22:29 06.12.2015.

vanjice, tjjj thjh.. pao cukaricki? ovlazila se radakcija? kroz naslov bi se dalo naslutiti da redakcija prati bivse dinamove strance i to prosjecne kvalitete, ali gdje su clanci o tonelu ili cufreu ? ak nista drugo ibanez im nemoze cistiti kopacke i onda ubiti skuzis da je to samo prikriveni put za izbjestavanje sa beogradskih utakmica, i to protiv cukarickog ???? why , why...

MO
mojazemlja
23:18 06.12.2015.

Samo da se ne pojavi sa zvezdininim "kačketom"ispod maksimirskih tribina..

DU
Deleted user
22:29 06.12.2015.

Koga ?šta? vi stvarno niste normalni, koja i čija liga? a ako nemaju''para'' neka daju Delije od Arkanovih para što je Albancima 1998 prodao oružja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije