Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Zvezdi

Ibanez: Odlično mi je u Beogradu, ne zanima me ponuda Salzburga

Luis Ibanez
Petar Glebov/PIXSELL
13.11.2015.
u 20:42

- Za ponudu sam saznao od svog menadžera, ali čelnici su rekli 'ne' i ta je informacija došla do mene.

Luis Ibanez, bivši nogometaš Dinama, od ove sezone je u Crvenoj zvezdi, a svojim igrama oduševio je medije u Srbiji. No, oduševljeni su i čelnici Salzburga koji su za njega ponudili 1,4 milijuna eura.

- Drago mi je da postoji interes Salzburga, ali u glavi mi je samo Zvezda. Želim još puno toga napraviti ovdje, a tek onda napraviti transfer. Odlično mi je u Beogradu, ne bi mi bio problem ni da ovdje ostanem nekoliko godina, rekao je Ibanez za Tanjug.

Kaže da mu nitko iz kluba nije niti rekao za ponudu, ali da to ništa ne mijenja.

- Za ponudu sam saznao od svog menadžera, ali čelnici su rekli 'ne' i ta je informacija došla do mene. Nikoga za to nisam pitao niti sam o tome želio razgovarati. Želim samo igrati i nastaviti u ovom ritmu, zaključio je Argentinac.

>>Red Bull Salzburg ponudio Crvenoj zvezdi 1,4 milijuna eura za Luisa Ibaneza!

>>Ibanez: Nema razlike između Hrvatske i Srbije, a ženu moram tjerati da ode u Zagreb

Komentara 12

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
07:32 14.11.2015.

@orlando......hihihihihihihihi..Beograd metropola ..čega ?????Može biti jedino metropola Roma!Inače koliko mi je poznato cijeli svijet hrli u Beograd na provod!Hihihihihihihihihihihihi.......

HR
hr76
01:06 14.11.2015.

Dosta više s tom izdajničkom gitarom. Ibanez, odabrao si više nego pogrešno, znam da ti je netko to već objasnio, ali ti se praviš kret...

CR
CROmpir
01:22 14.11.2015.

Kurvin sin!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije