Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječni derbi

Ibanez lijepim golom Zvezdi osigurao pobjedu protiv Partizana

Luis Ibanez
Foto: Screenshot
1/2
27.02.2016.
u 19:39

Luis Ibáñez, bivši igrač Dinama, lijepim pogotkom iz slobodnog udarca poravnao je rezultat. Bio mu je to sedmi gol sezone, a ima i osam asistencija

U 150. beogradskom derbiju Crvena zvezda je kao gost pobijedila Partizan s 2:1, iako je prvi poveo domaćin. Bjelokošćanin Cédric Gogoua u 17. minuti zabio je za vodstvo Partizana, ali vodstvo je trajalo svega osam minuta.

Tada je Luis Ibáñez, bivši igrač Dinama, lijepim pogotkom iz slobodnog udarca poravnao rezultat. Bio mu je to sedmi gol sezone, a ima i osam asistencija. Sva tri boda Zvezdi osigurao je Hugo Vieira u 33. minuti.

Crvena zvezda uvjerljivo vodi na ljestvici, a ima čak 32 boda više od Partizana koji je na šestoj poziciji.

>>Rijeka pogotkom Samardžića i s igračem manje pobijedila Hajduk

Komentara 19

DR
Drazen78
20:22 27.02.2016.

Ibanes OSIGURAO pobjedu naslov a covjek pogodio za izjednacenje. Boze sacuvaj novinarstva ...

LU
lukivoda
21:11 27.02.2016.

jer Flak slavi? Kak to da nema malo veći članak sa "lica mesta" ovog svjetskog događaja največeg "večitog derbija na ovim prostorima tj. na vascelom svetu i vasioni".

BJ
Bjelovar112
19:47 27.02.2016.

halo zar stvarno mislite da je ovo bitna vijesti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije