Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog pritisaka

I u košarci je došlo vrijeme 
za strane suce

cibona (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
28.05.2012.
u 10:22

Dok god Hrvati budu sudili Hrvatima u velikim utakmicama, neke momčadi će biti uvjerene da se radi protiv njih

Za razliku od Jasmina Repeše, koji kaže da su njegova prvog razigravača cedevitaši razbili u pomičnim blokovima, Zack Wright ne žali se na suđenje u prvoj finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske.

– U finalima se igra žešće i tvrđe i ja se moram prilagoditi na te udarce. Uostalom, težak je posao biti sudac – kaže Wright.

Još teže je kada su s jedne strane, ovaj put Cedevitine, uvjereni u perfidnu sudačku zavjeru. Zato bi najbolje bilo da je HKS, poput vaterpolista, angažirao strane suce koji nemaju pritisaka. U vaterpolu završnicu sude Talijani, a naši pak njihovu završnicu.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jolly
12:20 28.05.2012.

Suci su podjednako griješili na štetu obje ekipe. Kada bi se pomnije analiziralo suđenje, našlo bi se barem 30ak grešaka, što je puno i za dva suca, a kamoli za tri suca.

PE
pelinkovac
13:19 28.05.2012.

Ma to forsira onaj tedeski da se suci nesta promjenu,al mu je gospodin Repesa fino rekao onako na uvo da je Cibona bolja i bez pomoci sudija nakon cega se onaj sa 8 razreda skole povukao,a sta ce jadan..Cibona Zagreb ostalo su samo kosarkasi.

OB
-obrisani-
20:13 28.05.2012.

Kao i sve što mogu Rvati su u stanju sve upropastiti.Pomekad imam osjećaj da nigdje nitko i ništa ne radi po propisu, po ljudskoj savjesti, časno i pošteno. Nema područja na kojem nismo nazadovali kao društvo, kao ljudi,tko će to vratiti u podnošljivo stanje i normalu. Bojim se nikad i nitko. Da barem netko povede revoluciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije