Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na najjače

I u dobru i u zlu: Pustimo prazne priče, ovako se bezrezervno voli svoj klub

Javier Jiménez
Foto: twitter.com/javijimenezccf
22.04.2019.
u 17:52

Klub je na svojim službenim stranicama Jimenezu posvetio dirljivu objavu, a protivnički navijači su ga izveli na provod u grad i napomenuli mu da je na stadion Carlos Tartiere uvijek dobrodošao

Španjolskom drugoligašu Cordobi više ne cvjetaju ruže. Nakon što je klub u proljeće 2015. napustio elitni razred tamošnjega nogometa, sve govori da će uskoro pasti u treću ligu.

Momčad je nakon 35. kola na tablici pretposljednja s teško nadoknadivih 12 bodova zastatka za pozicijom koja jamči ostanak, pa kada k svemu uzmete u obzir da se u nedjelju slavio Uskrs, nikome nije bilo do toga da potegne do 800 kilometara udaljenog Ovieda.

Točnije, nikome osim njemu. Javier Jiménez sam je doputovao na nedjeljno gostovanje i ponosno razvio šal, čime je izazvao divljenje apsolutno svih na stadionu, od klupskih čelnika do protivničkih navijača. 

Dapače, klub je na svojim službenim stranicama Jimenezu posvetio dirljivu objavu, a protivnički navijači su ga izveli na provod u grad i napomenuli mu da je na stadion Carlos Tartiere uvijek dobrodošao. 

Jimenez je kasnije skromno na svom profilu na Twitteru napisao da nije od sebe htio praviti nekakvog frajera, ali da je dokazao da je upravo onakav kakvima se mnogi samo pretvaraju, beskrajno odan bojama i u dobru i u zlu, dokazao je.

- Lako je voljeti kada stvari idu dobro - napisao je u jednom od komentara simpatični muškarac, te time rekao cijelu istinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije