Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je nestalo 10 mil. €?

I transfer Davida Ville u Barcelonu 
pod istragom

David Villa
Reuters/Pixsell
19.03.2014.
u 21:16

Sumnja se kako je Barca platila 50 milijuna eura odštete, a ne 40 kako je objavljeno. Barcelona je pod istragom zbog Neymarova transfera

Pokrenuta je istraga oko transfera Davida Ville iz Valencije u Barcelonu. Naime, Villa je 2010. godine došao u katalonsku momčad za 40 milijuna eura. Odvjetnik Andres Sanchi je uvjeren kako nije sve bilo po zakonu, te je podnio prijavu.

Sanchi je istaknuo kako je transfer “uključivao čudne stvari”. Sumnja se kako je Barca platila 50 milijuna eura odštete, a ne 40 kako je objavljeno. Barcelona je pod istragom zbog Neymarova transfera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije