Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINAL FOUR EUROKUPA

I Todorić bodrio Cedevitu

Cedevita (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/10
17.04.2011.
u 12:25

Gazda kluba u jednom se trenutku čak spustio i do klupe, ali ne da se miješa treneru u posao nego da ih upozori da je nestalo 9 sekundi.

Petstotinjak glasnih navijača u crvenim majicama prigušilo je pedesetak ruskih kibica. Mecena kluba Emil Tedeschi i predsjednik Mladen Veber stali su uz ogradu tribina, poput navijačkih vođa, i počeli dirigirati. Tedeschi se u jednom trenutku čak spustio i do Cedevitine klupe, da ih upozori da je nestalo devet sekundi.

Atlantic Grupa je Cedevitin kutak organizirala u Havana Clubu u vlasništu bivšeg košarkaša Ricarda Pittisa, a navijati su došli i bivši igrači i klupski veterani, zaposlenici glavnog sponzora, poslovni partneri kompanije (Ivan Todorić, predsjednik NO Agrokora), ali i spontani poklonici kluba u izrastanju. Biserka Petrović je pak došla bodriti sina Acu. U Italiju su stigli i neizostavni Fakini, skupina od petnaestak navijača kojoj je ovo bio debi na međunarodnoj sceni, ali i Udruga prijatelja KK Cedevita kojih je stotinjak i koju vode Ivan Pavelić i Goran Varičak.

U Trevisu su svirali i Skitnice, tamburaška skupina, ali i limena glazba KUD Matko Laginja iz Svetog Lovreča. Svi oni stvorili su ugođaj kakvog dugo nismo vidjeli kad je u pitanju hrvatska košarka na međunarodnoj sceni. Dobro raspoloženje prenijelo se i u Havana Club gdje je Mirko Fodor najavljen kao voditelj, a Emil Tedeschi kao DJ, ali šef Atlantic Grupe ipak se nije primio pulta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije