Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESNIK U KOPAČKAMA

I to se dogodilo: Nogometaš izdao zbirku pjesama

Ivan Ergić
en.wikipedia.org
02.11.2012.
u 13:31

Ergić se svojedobno u Švicarskoj liječio od depresije te je o tome javno govorio

Od nogometaša smo navikli da se usporedno sa sportom bave raznim djelatnostima, ugostiteljstvom, otvaranjem trgovina odjeće, kupnjom skupih auta... Srpski nogometaš Ivan Ergić (31) definitivno je pomaknuo granice objavivši svoju – zbirku poezije! Nekadašnji dugogodišnji član i kapetan Basela, danas bez angažmana, u Beogradu je promovirao knjigu koja se zove ''Bajronovski junak''.

– Ovo je moj hobi i ne želim da mi postane profesija jer je tako čistiji i neviniji. Nije mi cilj da se potvrdim kao pjesnik i pisac. Možda je nekome neobično što je nogometaš objavio pjesme, no mislim da je svatko sposoban za ljubav i pisanje pjesama – rekao je Ergić.

Ergić je rođen u Šibeniku, preselio se kao dijete u Perth, a umjesto za australsku odlučio je igrati za tadašnju reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Inače, 2004., kad je igrao u Baselu, bio je na liječenju od depresije. Javno je izjavio kako misli da nogometaši previše zarađuju te kako je simpatizer ideja Karla Marxa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije