Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRINIM STOPAMA

I Tanac preuzeo kineski klub

Branko Ivanković
Foto: Screenshot lnts.com
1/2
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.12.2009.
u 09:52

- Vratit ćemo se ponovno među top tri kluba i učinit ću momčad profesionalnijom - kazao je Ivanković na predstavljanju.

Bivši trener Dinama Branko Ivanković preuzeo je kineski klub Shandong Luneng. Nakon što je neko vrijeme bio bez angažmana, u međuvremenu baveći se uređenjem svog sportskog centra u Varaždinu, Tanac je stopama svoga nekadašnjeg mentora u stožeru "kockastih" Ćire Blaževića pošao na Daleki istok.

Na klupi Shandong Lunenga Profesor će zamijeniti Srbina Ljubišu Tumbakovića, a ugovor je potpisao na dvije godine. Za suradnika je poveo Rajka Magića koji mu je asistirao u Maksimiru za prvog mandata.

- Vratit ćemo se ponovno među top tri kluba i učinit ću momčad profesionalnijom - kazao je Ivanković na predstavljanju.

Shandong, osvajač prvenstva i Kupa 2006. godine, i lanjskog naslova prvaka, kinesku je sezonu 2009. završio na četvrtom mjestu što je dovoljno za plasman u azijsku Ligu prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije