Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna se priroda ozljede

I Srna strijelac, ozlijeđen Messi u Madridu

Darijo Srna
Reuters
19.09.2010.
u 23:40

Ujfaluši je u 94. minuti utakmice isključen zbog grubog prekršaja u kojem je Messi ozlijeđen i iznesen s terena

I Darijo Srna se upisao u strijelce. On je postigao izjednačujući gol za Šahtar, koji je zaostatak 0:1 kod kuće protiv Tavrije preokrenuo u trijumf 4:1. Šahtar je prvi sa 25 bodova, a Dinamo drugi sa 23.

Barcelona je bez većih poteškoća apsolvirala jedno od svojih neugodnijih gostovanja u Primeri, ono kod Atletico Madrida (2:1). U 94. minuti, u posljednjim trenucima utakmice, Tomaš Ujfaluši je zaradio crveni karton zbog grubog prekršaja u kojem je ozlijeđen gležanj Lionela Messija, koji je iznesen s terena na nosilima. Tako je ishod velikog derbija trećeg kola ostao u sjeni iščekivanja novosti o genijalnom Argentincu.

Dejan Lovren igrao je 90 minuta za Lyon, koji je u utakmici 6. kola francuskog prvenstva pobijeđen na gostovanju kod Bordeauxa (0:2). Strijelci za domaće bili su Diarra i Jussie.

Matej Delač, bivši vratar zaprešićkog Intera, sjedio je na klupi za rezerve Vitessea, koji je na svojem travnjaku odigrao tek 0:0 sa NAC Bredom u 6. kolu nizozemskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije