Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propustili trening

I Šibenikovi igrači traže svoj novac!

Branko Karačić
Hrvoje Jelavić
23.04.2010.
u 14:20

Recesija koja guši šibenski sport nije mimoišla ni NK Šibenik. Iako financijska situacija nije ni izbliza tako ozbiljna kao kod vaterpolista i košarkaša, i nogometaši traže isplatu svojih zaostalih potraživanja.

Tako su u četvrtak navečer, upozorenja radi, igrači prve momčadi propustili trening. Traže od uprave kluba da im isplati barem dio dugova u roku od tjedan dana. Najveći dio odnosi se na premije, no nekim igračima klub duguje i pokoju plaću.

– Stanje nije alarmantno, porazgovarali smo s igračima. Složili smo se da do idućeg petka i utakmice s Varteksom isplatimo dio novca, koliko budemo mogli. Već danas (petak, nap. a.) normalno su trenirali – objasnio nam je direktor Šibenika, profesor Marko Karađole.

A treneru Branku Karačiću nezadovoljstvo zbog dugova još više otežava posao, budući da su igrači nakon prve utakmice finala kupa s Hajdukom prilično psihički i fizički iscrpljeni.

U subotu protiv Istre neće moći računati na prvu špicu Ermina Zeca koji izdržava kaznu zbog tri žuta kartona, a zbog iščašenja lijevoga zgloba koje je zaradio u susretu s Hajdukom izvan stroja je i pouzdani napadač Ivan Božić. (mv/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

AV
avileno
15:12 23.04.2010.

Nek se hvataju lopate i tacne,a ne trkati za loptom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije