Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revni delegat

I Runje je na piku Uefe zbog dva reklamna logotipa na rukavicama!

'sport 06.06.2009. Zagreb, Maksimir ,kvalifikacijska nogometna utakmica za SP Juzna Afrika. Hrvatska - Ukrajna.Vedran Runje. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
10.06.2011.
u 20:29

Delegat splitske utakmice bio je Nijemac Markus Stenger, a poseban nadzornik za sigurnost Belgijac Fernand Meese

Njihova je tolerancija doista bila na nultoj razini, a po nekim se detaljima čak čini da su i ciljano došli u Split, nakon Platinijevih izravnih prijetnji, pronaći pogreške u organizaciji.

Iako i ne pomišljamo braniti onog idiota sa "svastikom" na tribinama ili huligane koji pale baklje i bacaju ih u teren, nekako nam se čini da su Stenger i Meese došli u Split od muhe napraviti slona! Kako drukčije, naime, objasniti činjenicu da je zapaženo mjesto u disciplinskoj prijavi, među više točaka, imao i naš vratar Vedran Runje jer je "na rukavicama imao dva reklamna logotipa, a dopušteno je nositi samo jedan"!

– Iako je ljepljivom vrpcom prekrio drugi logotip, tijekom utakmice traka se odlijepila, a delegat je to uočio – objasnio je Zorislav Srebrić.

Komentara 8

KR
kridan
21:20 10.06.2011.

Koliko se sjecam Markovic je Platinija castio janjetinom i struklima u Zagrebu.Bokci jedni

Avatar feudalac
feudalac
21:30 10.06.2011.

Pa prošlo vam je vrijeme kad ste janjetinom kupovali prvenstva u bivšoj državi. Očito su vam navike ostale pa mislite da možete raditi s***** i ostati nekažnjeni. Kao što reče Barba Luka nakon što se hvalio da je ulovio 6 kg ribe a novinari ga upozorili da je to prekršaj; ... da sam to znao ne bi se hvalio...

Avatar feudalac
feudalac
21:05 10.06.2011.

\"... nekako nam se čini da su Stenger i Meese došli u Split od muhe napraviti slona...\" _______ neeeeeee, paljenje baklji, tučnjave po ulicama, uvredljivi transparenti, pogrdna skandiranja ... to su venecijanske muhe!? Sva sreća da smo došli do datuma pristupanja Europi te ćemo biti pod posebnom paskom a divljanje na stadionima i kršenje normi više ne će prolaziti nekažnjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije