Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI U IŠČEKIVANJU

I otvoreni trening mamac za gledatelje

Reprezentacija
Antonio Bronić | VLM
12.11.2009.
u 19:07

Reprezentativci i stručno vodstvo posjetit će Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskoga rata i Kameni križ na utoku Vuke.

Proteklih dana u Cibaliji je opsadno stanje a sve s ciljem da prijateljska nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Lihtenštajna bude organizirana što bolje.

- Želimo da sve bude na najvišoj mogućoj razini i da na pravi način ugostimo goste ali i obilježimo 90 godina postojanja kluba. Naravno da očekujemo i pun stadion, a prema tijeku prodaje ulaznica to neće biti sporno – rekao je sportski direktor Cibalije Dražen Pernar.

Teren za igru je u dobrom stanju. A kako bismo ga što više sačuvali, u protekla dva tjedna na njemu se nije igralo ni treniralo.

Pernar napominje i da je stadion Cibalije prvi u 1. HNL koji je dobio Uefinu licenciju te da ne treba sumnjati u to da će sve biti organizirano na najbolji mogući način.

Hrvatski reprezentativci danas će oko podne doputovati u Vinkovce a odsjest će u hotelu "Vila Lenije". U 17 sati biti će održan i trening koji će biti otvoren za sve gledatelje koji i tijekom treninga žele vidjeti reprezentativce na djelu.

Za tu svrhu bit će otvorena i istočna tribina stadiona u Vinkovcima. Glavni operativac kluba Pero Perić najavio je da će hrvatski reprezentativci u subotu dopodne posjetiti i Vukovar. Utakmica Hrvatska – Lihtenštajn igra se u subotu a počet će u 17.30 sati.

Ključne riječi

Komentara 4

PE
petrovve
19:30 12.11.2009.

Neka ih neka idu,vidjet ce koliko je bijelih krizeva na memorijalnom groblju...na njemu su mnogi maldi ,koje su zivote dali za domovinu nam Hrvatsku....medju njima je i moj najmladji brat,skloski prijatelji i poznanici koji su mucki ubijeni. Bijeli kriz nariz na uscu Dunava je znak i spomen mjesto gdje se u svim prigodama postavljaju vijenci i pale svice za sve poginule branitelje. Drago mi je osobno,a i mnogima u Vukovaru,jer nemamo cesto priliku vidjet uzivo nase reprezentativce sa stozerom. U subotu idemo na stadion Ciblije,pruzit podrsku nasim deckima u tako nevaznoj utakmici..( kazu novinari ..!! )

PE
petrovve
19:34 12.11.2009.

Opet ovaj Bradaric..kakav mamac jadna ti majka.. Treba te neko dobro nalemat ,da ne pises vise takve gluposti. Krivo ti sto vama zatvaraju vrata,ne zasluzujete nista drugo.

VL
???
20:16 12.11.2009.

Popis gradova gdje bi trebala igrat reprezentacija s odgovarajućim protivnicima: 1. Vinkovci - Andora, San Marino... 2. Rijeka - Latvija, Estonija, Cipar... 3. Split - sve ostale repke........ U Zagrebu tek kada se napravi stadion a i tada jednu od dvije najjače tekme u kvalifikacijma trebala bi se igrat u Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije