Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijska bitka

I Nova TV dovodi pojačanje: Željko Vela dolazi zbog LP-a!

'17.12.2008 Zagreb -  Djelatnici Hrvatske radio televizije organizirali su bozicni party u Petici na jarunskoj cesti.Vesli novinari zabavljali su se do kasno u noc.Mirna Zidarc i Zeljko Vela Photo: Ma
'Marijan Delija/24sata'
22.08.2011.
u 22:09

I dok Zdravko Mamić tvrdi da je "kapitalac pred dolaskom", netko zbog Lige prvaka radi još užurbanije od Dinamovih čelnika. I već je doveo svog kapitalca. Naime, Željko Vela danas bi trebao potpisati ugovor s Novom TV!

Ta televizijska kuća već nekoliko sezona dijeli prava prijenosa Lige prvaka s HTV-om, a već smo pisali da se taj njihov dogovor ne mijenja Dinamovim ulaskom u elitno europsko nogometno društvo.

Dakle, tri utakmice plavih u skupini prenosit će Nova. Kako je to organizacijski veći zalogaj i za tu TV-kuću, njezini su šefovi reagirali brzo i uhvatili Velu, koji ima bogato iskustvo prenošenja i najvećih utakmica na HTV-u, odakle je nedavno otišao na Arenasport.

Ključne riječi

Komentara 13

ZE
zelenaruka
22:20 22.08.2011.

Kapitalac koji je u svakom pogledu Hajdukovac...o , moja smiješna i priglupa PR nacijo..

OB
-obrisani-
01:09 23.08.2011.

pobjegoše sa htv svi novinari

DA
dadekzg
22:22 22.08.2011.

joooooj,neću sad morat velu slušat!!!!DAAAAJTEEEEE SUŠECA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije