Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ga hvale

I Nijemci oduševljeni Mandžom: Pokazao je zašto je prvi izbor

'Munich's Mario Mandzukic reacts during the German Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hannover 96 at Allianz Arena in Munich, Germany, 24 November 2012. Photo: TOBIAS HASE (ATTENTION: EMBA
DPA/Pixsell
03.04.2013.
u 14:14

"Osvojio je toliki broj lopti i dobio zaslužene ovacije kada je napuštao teren''

Mario Mandžukić svojom je jučerašnjom predstavom protiv Juventusa oduševio mnoge. Kao što smo već pisali, Goal.com dao mu je visoku ocjenu, a u tome se slažu i njemački mediji. Die Welt je našem reprezentativcu dao visoku dvojku (najbolja je jedinica, a najlošija šestica).

''Stalno je ometao Juventusove braniče na njihovoj polovici. Svojim razumijevanjem igre i enormnom količinom trčanja je svima jasno dao do znanja zašto je Heynckesov prvi izbor. Osvojio je veliki broj lopti i dobio zaslužene ovacije kada je napuštao teren'', piše Die Welt.

Die Zeit se također pohvalno izrazio o Mandžinoj igri.

"Mandžukić je napadač kojeg primarno ne definiraju golovi, barem ne u Ligi prvaka. On sebe vidi kao prvog braniča svoje momčadi, kao trkača. Kad Bayern ima loptu, Mandžukić se često izvlači na krilo i otvara prostor u sredini za ostale igrače."

>>>Mandžukić i Alaba najbolji igrači utakmice protiv Juventusa

>>>Talijani pate za Mandžukićem: Bio je na samo korak od Juvea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije