Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaista smo posebni

I nakon završetka OI Hrvatska napreduje na burzi medalja

'12.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, vaterpolo, dodjela medalja. Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je zlatnu olimpijsku medalju. Photo: Igor Kralj/PIXSELL '
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
1/6
13.08.2012.
u 21:23

Iako se jučer činilo da je ljestvica osvojenih medalja konačna, Hrvatska je danas napredovala za jedno mjesto

Hrvatska je doista posebna, jedino nama je uspjelo napredovati na ljestvici osvojenih medalja i nakon što su Olimpijske igre u Londonu i službeno završile. Naime, bjeloruskoj bacačica kugle Nadeždi Ostapčuk oduzeta je njezina zlatna medalja jer je njezin dopinški test bio pozitivan na anabolički steroid metenolon. Na taj način Valerie Adams iz Novog Zelanda obranila je naslov iz Pekinga, a Bjelorusija je ostala bez jednog zlato. S obzirom na to da su se na burzi medalja nalazili ispred Hrvatske, naša zemlja napredovala je za jedno mjesto i sada se nalazi na još boljoj 25. poziciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije