Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi k Drogbi?

I Lampard dobio nemoralnu ponudu iz Kine

Frank Lampard
AFP
07.07.2012.
u 16:02

Nagađa se da je ponudu poslao jedan od tri kluba: Guangzhou Evergrande, Shanghai Shenhua ili Dalian Aerbin

Goal.com prenosi informaciju da je Chelsin nogometaš Frank Lampard dobio nemoralnu ponudu iz Kine. Nakon što je njegov donedavni suigrač didier Drogba prihvatio izdašnu ponudu iz Kine, Lampardu je neimenovani klub ponudio tjednu plaću od 280 milijuna eura. Nagađa se da je ponudu poslao jedan od tri kluba: Guangzhou Evergrande, Shanghai Shenhua ili Dalian Aerbin, jer to su jedini kineski klubovi s takvom platežnom moći.

U tekstu se, međutim, navodi kako Lamparda ne zanima takva ponuda jer smatra da još uvijek može igrati nogomet na visokom nivou.

Ključne riječi

Komentara 2

IT
i_tata_bi_sine
16:17 07.07.2012.

Lampardu je neimenovani klub ponudio tjednu plaću od 280 milijuna eura .... Ma što milijuna, milijardi.Jadna li vam majka tko je sve novinar.

DU
Deleted user
16:33 07.07.2012.

Meni je HEP ponudio da ce mi iskopcati struju ako ne platim 280kn...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije