Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

I Kramarić bi se mogao iz Dinama preseliti u Rijeku

'max...medjugorje...01.06.2011... mlada rep hrvatske, U21, u medjugorju na pripremama andrej kramaric i mateo kovacic, nakon mise i setnje medjugorjem kisa pokvarila setnju foto: zoran grizelj vecernj
'zoran grizelj vecernji list'
28.08.2013.
u 08:31

Za mladog napadača navodno je nekoliko zainteresiranih klubova iz HNL-a te nekoliko inozemnih

Dinamo je Andreja Kramarića maknuo iz prve momčadi zbog javno iskazanog nezadovoljstva svojim statusom. Andrej može tražiti novi klub koji se onda treba s plavima dogovoriti o odšteti.

Za mladog napadača navodno je nekoliko zainteresiranih klubova iz HNL-a te nekoliko inozemnih.

Jedan je od domaćih klubova koji žele Kramarića i Rijeka koja se u posljednje vrijeme lijepo pojačala igračima iz Maksimira, a sad bi se kolonija igrača Dinama i Lokomotive na Kantridi mogla i pojačati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije