Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN LOVREN:

I klupa je dio nogometa, na njoj shvatite gdje griješite

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
25.02.2015.
u 10:58

– Uvijek sam govorio, obrana nismo nas četiri ili pet koji smo u obrani, već cijela momčad, od vratara do napadača. Svatko je uključen, tako da moramo tako i nastaviti – rekao je Lovren.

Liverpool je u nedjelju pobijedio Southampton sa 2:0, a bila je to peta uzastopna utakmica Redsa na gostovanjima u Premier ligi u kojoj nisu primili gol. Prvi put takvo nešto momčad s Anfielda napravila je od 1985. godine

– To je postignuće na koje moramo biti ponosni. Dugo vremena nisam čuo nešto poput ovoga, pa je uistinu lijepo biti dio momčadi. U posljednja dva i pol-tri mjeseca smo radili jako dobro i uzeli puno bodova. Ponosni smo na to, ali ne mislimo stati, moramo tako nastaviti, raditi naporno i fokusirati se na svaku utakmicu – započeo je Dejan Lovren te nastavio:

– Temelj svega je zajedništvo, uvijek smo momčad, i u dobru i u zlu. Prvih nekoliko mjeseci nije bilo dobro, ali sada se može vidjeti da smo momčadi. Sve je sjelo na mjesto i trener sve rješava. Loša vremena su iza nas. Uvijek sam govorio, obrana nismo nas četiri ili pet koji smo u obrani, već cijela momčad, od vratara do napadača. Svatko je uključen, tako da moramo tako i nastaviti.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Od sada pa do kraja sezone možemo očekivati boljeg Lovrena

Komentara 1

ZG
zg223
11:32 25.02.2015.

najsmjesnije je kaj su navijaci liverpola rekli da bi radije vidjeli igracku iz kindera nego njega na terenu....hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije