Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komu će glas?

I klub želi Štimca, ali većina bi se prodala za novac

'24.09.2010., Hotel Turist, Varazdin -  Godisnja skupstina dionicara tvornice Varteks, Zoran Koscec, Zlatko Horvat i Cedomil Cesarec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
24.11.2010.
u 10:32

Bivši branič vatrenih doista ima najjaču potporu, uz njega je i Cro Cop, koji predlaže da se kamp reprezentacije sagradi na Brijunima

Simpatije većine članova Izvršnog odbora NK Varaždina ipak su na strani Igora Štimca. No, svjesni kako im trenutačno Zdravko Mamić može dati mnogo više, barem materijalno, spremni su vlastita uvjerenja i stavove staviti u drugi plan!

Tek je nekolicina dosljedna u namjeri da podrži Štimca, bez obzira na Mamićeva obećanja i visinu ponude. Nakon jučerašnjeg zagrebačkog sastanka sa Zlatkom Horvatom, predsjednikom NK Varaždina, Mamić je zatražio predah te je najavio kako Brezovca želi gledati još u današnjoj kup-utakmici s Rijekom.

Tek tada u Varaždinu očekuju i konkretnu ponudu iz Dinama. Nezadovoljstvo bi u Varaždinu uskoro moglo dostići vrhunac, s obzirom na to da najavljeno dobivanje kredita od osam milijuna kuna još nije ni blizu realizacije. Banka traži dodatna jamstva, koja može izdati samo Ministarstvo financija.

I tu kartu u svoju korist želi iskoristiti Zdravko Mamić, koji je čak ponudio i mogućnost posredovanja u pregovorima s ministarstvom!

A Štimac bi u pohodu na HNS mogao oformiti "najjači tim". Jer, njegovu kandidaturu podržava i Mirko Filipović.

– Nemam nikakve koristi i svejedno mi je tko upravlja hrvatskim nogometom. Pratim ga redovito zbog Cibalije. No, Štimac je elokventan, ima igračku karizmu, govori tri strana jezika, mlađi je, energičniji. Marković je star i vrijeme mu je da ode, logično je da kao stariji čovjek gubi koncentraciju i da mu se događaju kojekakvi gafovi – kazao je Filipović i pojasnio:

– Ne mogu reći da sam s Igorom odličan prijatelj. Kad se sretnemo, pozdravimo se i to je to, no volim ljude koji se ničega ne boje...

Ne zna kakav je Štimčev program, ne bi bio u njegovu timu, a jedna stvar posebno mu smeta.

– Sramota je da se reprezentacija priprema u Sloveniji. Kako je moguće da u Hrvatskoj ne postoji lokacija za kamp? Naravno da postoji, to je tragedija... Brijuni su raj i pravo mjesto za bazu reprezentacije.

Ključne riječi

Komentara 8

MO
morales
12:02 24.11.2010.

Brijuni jesu raj na Zemlji, ali zato bi bio grijeh ondje raditi kamp. Kompleks obuhvaća nekoliko manjih stadiona, pa gdje bi se to moglo napraviti na Brijunima? Mislim da je sadašnja ideja za okolicu Varaždina puno bolja.

VK
vječni krojf
12:13 24.11.2010.

Obecanje ludo radovanje, u tome se radi kod Stimca.On obecaje kamp u V.Toplicama,sad je vec rijec i na Brijunima, izgleda da cemo biti puni tih kampova,a u stvari ce sve ostati isto.Stimac nema podloge za ono sto obecava,gdje ce uzeti sredstva za svoja lazna obecanja.Covjek nema nikakve vrline da bi mogao obnasati takvu duznost,jer nas savez je dosta visoko rangiran i njegovim dolaskom cemo sigurno pasti dosta nisko.Stimac je nogometno tako reci nepoznat u svijetu (nogometnom)ali je poznat po tome da je obnasao neku duznost u savezu i istodobno bio (su)vlsnik sportske kladionice,Tj ustanove za unistavanjem nogometa.Takodjer je poznat kanasilna osoba sa par prekrsajnih prijava zbog nasilja.Da smo mi Hrvati kako treba,da s nama ne vlada uvijek neka mrznja prema onima koji nesto stvaraju, Stimac nebi imao sta traziti u nasem nogometu.Zar mi nemamo bolje ljude za mjesto predsjednika HNS-a???

ST
strani
11:07 24.11.2010.

Simpatije većine članova Izvršnog odbora NK Varaždina ipak su na strani Igora Štimca. No, svjesni kako im trenutačno Zdravko Mamić može dati mnogo više, barem materijalno, spremni su vlastita uvjerenja i stavove staviti u drugi plan! eto to su crnee torbe! Prodali ste moju Hrvatsku sitnim švercerima za šaku kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije