Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna prigoda

I kako sada uz nju misliti na Dinamo i utakmicu? Supruga igrača bacila seksi provokaciju

Michèle De Bruyne
Foto: instagram.com/lacroixmichele
09.12.2019.
u 17:20

Kevin De Bruyne bi ovih dana ponajviše morao brinuti o vještini zbog koje ga unosno plaćaju jer Manchester Cityju naslov prvaka Engleske izmiče iz ruku

Michèle De Bruyne, prelijepa supruga ponajboljeg igrača Manchester Cityja Kevina De Bruynea, proslavila je u nedjelju 26. rođendan, pa na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju uz koju je jako teško razmišljati o nogometu.

A Kevin De Bruyne bi ovih dana ponajviše morao brinuti o vještini zbog koje ga unosno plaćaju jer Manchester Cityju naslov prvaka Engleske izmiče iz ruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday ready

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Za vodećim Liverpoolom kasni golemih 14 bodova, a k tome još Pep Guardiola u srijedu mora proći iskušenje na Maksimiru gdje ga čeka Dinamo koji će dati sve od sebe da ostvari čudesan uspjeh i izbori osminu finala Lige prvaka.

Podsjetimo, City je osigurao prvo mjesto u skupini i u Zagrebu nema što previše izgubiti, ali za Dinamo je škakljiv detalj upravo to što španjolskom strategu zasigurno nije i do drugog neuspjeha u nizu nakon što je na Etihadu poražen od gradskoga rivala, Manchester Uniteda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ocean blues

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

S druge strane, Manchester City u nedjelju mora na gostovanje kod Arsenala, pa je veliko pitanje hoće li Kevin De Bruyne zaigrati ili će ipak uz još ponekog prvotimca dobiti poštedu.

S obzirom na prilike u obitelji, Belgijac zasigurno ne bi rekao ne nekome ekstra slobodnom danu. 

Kevin i Michèle su u braku još od 2014. godine, a u međuvremenu su dobili dva sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out.

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Komentara 5

MI
misidinis
17:34 09.12.2019.

Sve su iste, ove žene nogometaša stvarno su sve iste..............,kao da su sve izašle iz iste štanc mašine. Isti izgled, isti stil oblačenja, iste poze, vjerujem i isti mentalni sklop.

MA
marli
18:24 09.12.2019.

Gold digger, iako će ju varat gdje stigne, itd itd itd... Lažni životi. Skromnost, poniznost i jednostavnost je obrnuto proporcionalno tome.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:32 09.12.2019.

Baš si nekaj spremišlam, završila je prestižni fakultet vu Belgiji, dok dečko igra vu Premierki ona sprema magisterij na Oxfordu.....ma šalim se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije