Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPAD SISTEMA

I igrači protiv izbornika Vogtsa, a on kaže: Mislim da je moj posao završen

'Azerbaijan\'s coach Berti Vogts is seen before their Euro 2012 qualifying Group A soccer match against Turkey at Turk Telekom Arena in Istanbul October 11, 2011. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags: S
Foto: 'MURAD SEZER'
15.10.2014.
u 08:56

- Morali smo igrati s četvoricom igrača u obrani, ali izbornik je odlučio da igramo s petoricom - rekao je Ramaldanov.

Njemački stručnjak Berti Vogts na rubu je otkaza nakon debakla s Azerbajdžanom u utakmici s Hrvatskom u Osijeku. Osim što ga kritizira azerbajdžanska javnost, protiv Vogtsa su se okrenuli i neki reprezentativci.

– Morali smo igrati s četvoricom igrača u obrani, ali izbornik je odlučio da igramo s petoricom, promijenio je taktiku u posljednji tren, kada je saznao da će Hrvatska igrati s dvojicom napadača – rekao je Rasim Ramaldanov nakon utakmice.

Berti Vogts jučer je priznao da je odlazak realan:

– Moj zastupnik razgovarat će s vodstvom Saveza. S obzirom na okolnosti, mislim da je moj posao završen.

>> Kovačeva Hrvatska odigrala najbolju utakmicu i pregazila Azerbajdžan 6:0

Komentara 3

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
09:13 15.10.2014.

EUJanez ......kako su teško stradali Azeri pa onako malo šeretski razmišljam kako bi tek prošli Slovenci!Budimo realni Azeri su za Slovence u najmanju ruku Nijemci!!hihihihihihihihihihihihihihi

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:03 15.10.2014.

Igrali oni sa četvoricom, petoricom ili desetoricom igrača u obrani HR repka je pokazala da superiorna i metnula bi u njihov ceker par komada iznenada.

Avatar Django
Django
15:28 15.10.2014.

Taj Berti je truba od trenera, nešto kao Lothar Matthäus. Bio je neinteligentan kao igrač, jedina kvaliteta mu je bila cipelarenje protivničkih igrača. Protiv inteligentnih i tehnički potkovanih napadača uvijek bi ispadao smiješan. Takav je i kao trener. Gdje god je trenirao, dobio je nogu za godinu dana, najviše dvije. Njegova "karijera" je; 2000–2001 Bayer 04 Leverkusen, 2001–2002 Kuvajt, 2002–2004 Škotska, 2007–2008 Nigerija i sada Azerbejdžan. Sve samo zato jer je iz Njemačke pa poneki papak pomisli da je dobar trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije