Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKULARAN POGLED

Ni Federer ne voli visoki porez, živi u staklenoj vili u malom gradiću

Federer
Foto: DPA/Pixsell
1/5
10.07.2019.
u 19:19

Vila vrijedna 7,3 milijuna eura izgrađena je uz obalu Ciriškog jezera, u gradiću od 7.000 stanovnika gdje je najniži porez u Europi

Roger Federer je pokazao koliko obožava svoju zemlju te je u Švicarskoj dao izgraditi svoj dom. Jedan od najboljih tenisača svih vremena skrasio se u Wollerau.

Vila vrijedna 7,3 milijuna eura izgrađena je uz obalu Ciriškog jezera, u gradiću od 7.000 stanovnika gdje je najniži porez u Europi. 

Federer
1/7

Stambeni objekt od tri kata ima staklene zidove s prekrasnim pogledom na jezero. Naravno, ima i bazen. Vila je izgrađena krajem 2014. godine i ima više od 500 kvadratnih metara s podzemnom garažom.

U elitnom dijelu tog gradića žive mnoge poznate osobe, a njegovi susjedi su vozači formule 1 Kimi Räikkönen i Felipe Massa. Wollerau je od Züricha udaljen 20 minuta vožnje, a do  Rogerovog rodnog Basela treba sat vremena.

>> Pogledajte kako izgleda Federerova vila

Roger Federer živi sa suprugom Mirkom s kojom se vjenčao prije deset godina s kojom ima četvero djece.

U četvrtfinalu ovogodišnjeg Wimbledona Švicarac igra protiv Japanca Keija Nishikorija.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati

Komentara 9

KA
Kayman
23:19 10.07.2019.

A gdje je novinar učio pravopis, kod Vuka Karadžića?

DH
dalibor.hren
08:54 12.07.2019.

Federer ja Švicarac i živi u Švicarskoj. Naši Hrvati "žive" u Monte Carlu...

Avatar Reconquista
Reconquista
20:02 10.07.2019.

A ko voli poreze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije