Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A
Povratak na članak

I drugi talijanski velikan u borbi za Ademija: Bit će sjajna zamjena za Hrvata

Ademi je već odbio ponudu Al Ittihada, ali talijanska liga bio bi pravi izazov za makedonskog reprezentativca

Komentari 2

WE
weAreCro
11:03 15.01.2019.

Sumnjam da ce lazio dati 10 miliona za igraca koji bi trebao sjediti na klupi buduci da je badelj “nezadovoljan” klupom i jos k tome se ne bi kladio da je ademi bolji od badelja. Po meni ce lazio otpasti kao opcija i mozda ce ici u romu za 5-6 mil gdje ce isto sjediti na klupi i dobivati prilike na kapaljku kao i vecina nasih koji igraju u talijanskim klubovima poput pjace, roga, halilovica, corica, badelja, balica. Koliko znam u dinamu je dobro placen i mu nista ne fali, dinamo ga nije odbacio u te dvije godine dok je imao suspenziju, razmislit dobro i odlucit eventualno na ljeto.

VL
SA
SI aka SI
10:17 15.01.2019.

jedino što mogu reći je da se kapetana i vrlo važnog igrača (tim prije što je Šunjić ozlijeđen, a Moro se tek vraća nakon duge ozljede) ne prodaje uoči jako teško dočekanog europskog proljeća. Ako je Dinamo čekao njega da mu istekne suspenzija, siguran sam da ni njemu nije problem pričekati još pola sezone da napravi transfer. Financijska situacija je koliko mi se čini stabilna, nema obaveze za transferima i bio bi to jako glup potez.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.