Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHRVANI KLUBOVI

I Dinamo i Hajduk poslali dirljive poruke Cici: Gospodin i nogometni romantičar

AUT, UEFA CL, FC Red Bull Salzburg vs Dinamo Zagreb
EXPA/PIXSELL
01.03.2021.
u 11:53

Dragi Cico, od srca Ti hvala na svemu, hvala na sjećanjima, na trofejima, hvala na stvaranju velike Dinamove povijesti, hvala na nogometnoj romantici i nadasve na prijateljstvu i dobrom duhu i toplini kakvu si širio među svim nama. Neka Ti je vječna slava i hvala", stoji u emotivnom Dinamovom priopćenju

Sva poznata lica iz domaćeg, regionalnog, ali i stranog nogometa danas odaju počast Zlatku "Cici" Kranjčaru, legendarnom igraču i treneru koji je nakon kratke i teške bolesti preminuo u 65. godini života.

Prvo su počast odali domaći klubovi, a očekivano, najviše shrvanima se doimaju u Dinamu gdje je Kranjčar proveo deset godina kao igrač te četiri godine kao trener. 

"Šokantna vijest uz nevjericu i suze ovoga je jutra dočekala kompletan plavi navijački puk koji se teško miri s odlaskom omiljenoga člana naše plave obitelji, našega dragog i voljenog Cice. Dragi Cico, od srca Ti hvala na svemu, hvala na sjećanjima, na trofejima, hvala na stvaranju velike Dinamove povijesti, hvala na nogometnoj romantici i nadasve na prijateljstvu i dobrom duhu i toplini kakvu si širio među svim nama. Neka Ti je vječna slava i hvala", stoji u emotivnom Dinamovom priopćenju. 

Iako je svoju igračku i trenersku karijeru ponajviše obilježio angažmanima u Dinamu, Zlatku Kranjčaru je počast odao i njegov najveći rival tijekom karijere, ali i klub u kojem je nastupao njegov sin Niko, Hajduk.

"Noćas nas je napustila istinska legenda hrvatskog nogometa Zlatko Cico Kranjčar. Rival na travnjaku, gospodin i prijatelj van njega. HNK Hajduk izražava iskrenu sućut cijeloj njegovoj obitelji zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Počivao u miru", stoji na službenim stranicama splitskog kluba.

Komentara 4

TO
toplohladno
15:29 01.03.2021.

definitivno legenda ! Cico pokoj ti vječni !

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
16:41 01.03.2021.

R.I.P.

MA
matkopeic
12:54 01.03.2021.

Počivao u miru. Tvoja igra, plava rapsodija, će zauvijek ostati u našim srcima. Nema predaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije