Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na titulu

I Cat Zingano se uključila u lov na Mieshu Tate

Cat Zingano, Miesha Tate
Foto: Fight Site
10.03.2016.
u 13:50

Zingano nije nastupila od veljače prošle godine, kad joj je jedini poraz u karijeri nanijela Ronda Rousey, a u posljednje vrijeme se za povratak priprema na Tajlandu.

Kako je Miesha Tate osvojila pojas UFC-ove prvakinje, tako su se počele javljati “kolegice” koje su ga spremne preoteti. Nakon što je Ronda Rousey natuknula da bi možda i mogla biti spremna ranije od očekivanog, prvakinju je prozvala i Cat Zingano.

Zingano nije nastupila od veljače prošle godine, kad joj je jedini poraz u karijeri nanijela Ronda Rousey, a u posljednje vrijeme se za povratak priprema na Tajlandu, piše Fight Site. Zanimljivo, Zingano je već savladala Mieshu Tate u svom UFC debiju, a unutar svog rezimea ima i pobjedu nad legitimnom kandidatkinjom za napad na titulu, Amandom Nunes.

No, svojim prvih Twitter statusom, Zingano se obratila Rondi Rousey, za koju je Dana White rekao kako bi trebala biti izazivačica za pojas:

“Hej Ronda Rousey, ti si već imala svoju priliku da ju dva puta prebiješ. Hajdemo se boriti za pojas nakon što bude moj. Dana White, pusti nas u taj kavez, Miesha i ja imamo nešto za odraditi.”

Zingano tu misli na njihovu prvu borbu, koju su odradile u travnju 2013. godine. Bila je to fantastična borba, gdje je Tate bila dominirala prvu rundu, drugu su bile podjednake, dok je sredinom treće Zingano slavila, nakon što je koljenima oštetila Mieshu. Tate je nakon borbe tvrdila kako je prvo koljeno bilo ilegalno te kako je sutkinja Kim Winslow prerano prekinula borbu.

“Miesha Tate, želiš li priliku da osvetiš onaj poraz kojeg si nazvala kontroverznim?”, napisala je u Twittu kojim se nakon toga obratila prvakinji.

Dana White svakako želi borbu za naslov bantam prvakinje na UFC 200 eventu te se tamo nada Rondi Rousey. Ukoliko ona ipak ne bude spremna, kandidatkinja ima dovoljno. Holly Holm, Cat Zingano te ona najlegitimnija koju se najmanje spominje, Amanda Nunes.

>>Nate Diaz ponizio Conora McGregora, Miesha Tate 'osvetila' Rondu Rousey

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije