Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi se otimaju
Povratak na članak

I BiH želi Roberta Prosinečkog za izbornika

Ime novog izbornika bit će poznato najkasnije do nove godine kako bi se mogao pripremiti za prijateljske utakmice reprezentacije u ožujku

Komentari 6

KR
Krotila
12:19 12.10.2017.

ni meni nije jasno

VL
DU
Deleted user
19:30 12.10.2017.

Ni zlovenci ne žele Kmeka... baš čudno ?

VL
DU
Deleted user
11:55 12.10.2017.

Meni samo nije jasno po čemu je to Prosinečki drugačiji od Čačića, Dalića, Štimca i ostale ekipe... Čime se on to dokazao kad ga već svi toliko guraju u prvi plan i prizivaju njegov angažman za izbornika, a istovremeno spočitavaju, svima gore navedenima, nedostatak iskustva i uspješnosti? Epizoda sa Bilićem je sve, ali i tada smo bolovali od iste boljke, a to je psihološka blokada u trenutku kad se igra na biti ili ne biti, odnosno eliminacijski susreti. Je li možda u pitanju ideološka obojanost odnosno što je dotični Jugoslaven?

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
11:58 12.10.2017.

zalosno je da ga jednino u Hrvatskoj ne zele...!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.