Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično raspoloženje

I Arda Turan potvrdio: "Zorro Mandžukić spreman za utakmicu"

Mario Mandžukić i Arda Turan
Instagram
27.09.2014.
u 12:17

Još uvijek nije sigurno hoće li započeti od prve minute, ali da je s njim sve u redu potvrdio je i njegov suigrač Arda Turan

Atletico Madrid večeras dočekuje Sevillu, a dobra vijest za sve navijače domaće momčadi jest da se Mario Mandžukić vraća u sastav. Hrvatski reprezentativac nedavno je imao operaciju nosa, a oporavlja se brže no što su liječnici predvidjeli. Prije nekoliko dana Mandžo je na Twitteru objavio fotografiju uz koju je dodao da je spreman, a trener Atletica Diego Simeone jučer je izjavio kako je dobro trenirao te da konkurira za večerašnji susret.

Još uvijek nije sigurno hoće li započeti od prve minute, ali da je s njim sve u redu potvrdio je i njegov suigrač Arda Turan. On je na Instagramu objavio fotografiju sebe i Mandže, uz komentar:

"Zorro je spreman za večerašnju utakmicu".

>>Simeone: Mandžo je odlično trenirao, možda zaigra od prve minute

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
20:59 27.09.2014.

arda turan vrh od igraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije