Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelaviću 83. minute

I Anton Ferdinand odbio obući antirasističku majicu

terry
AFP/Pixsell
21.10.2012.
u 18:55

Anton je to napravio u utakmici QPR-a i Evertona, a u tome su mu se pridružili suigrači Shaun Wright-Phillips i Junior Hoilett

Anton Ferdinand pridružio se svom bratu u protestu protiv antirasističke kampanje \"Kick it out\". On je danas, kao i brat Rijo jučer, odbio obući antirasističku majicu koju su trebali nositi svi premierligaški igrači uoči utakmica ovog kola engleskog prvenstva.

Anton je to napravio u utakmici QPR-a i Evertona, a u tome su mu se pridružili suigrači Shaun Wright-Phillips i Junior Hoilett, kao i Evertonovi igrači Victor Anichebe i Sylvain Distin.

Podsjetimo, Anton Ferdinand je prošle sezone bio meta rasističkog ispada Chelseajeva kapetana Johna Terryja, kojeg je FA savez prije nekoliko dana kaznio sa četiri utakmice neigranja. Zbog tako blage kazne ovi su se nogometaši odlučili na protest.

Inače, utakmica QPR-a i Evertona završila je 1:1, a naš napadač Nikica Jelavić igrao je do 83. minute.

Spomenimo i da je utakmica između Sunderlanda i Newcastle završila 1:1. Poveli su gosti u 3. minuti pogotkom Cabayea, a domaćini su izjednačili  u 85. nakon autogola Dembe Ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije