Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bit će nokautiran'

Hunt o borbi s Miočićem: On može donijeti kobasice, a ja ću pivo

Stipe Miočić
Foto: Youtube Screenshot
27.04.2015.
u 18:59

Apsolutno me nije briga što će on pokušati napraviti, mislim samo o tome kako ću se ja boriti, kaže Hunt.

Dva su tjedna preostala do UFC eventa u Adelaideu, a Stipe Miočić i Mark Hunt u posljednjoj su fazi priprema, kad se radi i na taktici te razmišlja o najslabijim točkama svog protivnika, piše Fightsite. No, Mark Hunt nije jedan od tih, on misli samo na jednu stvar.

Hunt je u svom stilu najavio taktiku za borbu protiv Miočića. On namjerava napraviti ono što još nije nitko, pobijediti hrvatsko-američkog borca na način koji fanovi najviše vole vidjeti tj. onaj zbog kojeg Samoanac i jest toliko popularan borac:

"Ne znam kakav će Miočić stil preferirati u našoj borbi, znam samo da će biti nokautiran. Apsolutno me nije briga što će on pokušati napraviti, mislim samo o tome kako ću se ja boriti."

Od 20 Huntovih borbi samo četiri su došle do kraja, odnosno do sudačke odluke, no njegov skor i nije baš najbajniji te iznosi 10-9-1. Ipak, za to su krivi rezultati s početka MMA karijere kad je bio čak šest puta prisiljen na predaju. U UFC-u je došao do novog stadija svoje karijere, ali borba protiv Miočića vjerojatno mu je ključna. Ako je izgubi, vjerojatno više neće imati novu priliku napasti sam vrh.

Još je nešto dodao o tome što bi se moglo dogoditi 10. svibnja, kad Stipe Miočić i on uđu u kavez pred fanovima u Adelaideu:

"On može donijeti kobasice, ja ću donijeti pivo. Ako želi plesati dok smo na nogama, bit će tako. Ako želi zaplesati na podu, može i to. U oba slučaju ishod je isti, završit će nokautiran."

Hunt, 40-godišnjak, još je nešto dodao o svojoj pripremi za ovu borbu, a posebno je interesantno znati kako to izgleda budući da je za posljednje dvije borbe jedva zadovoljio granicu od 120 kilograma.

"Ovaj put puno bolje sam se pripremao te puno sigurniji ulazim u ovu borbu nego što je to bilo kod nekih prijašnjih. Mislim samo na borbu i sigurno ću je dočekati potpuno spreman", rekao je na kraju Super Samoan.

>>Stipe Miočić samouvjereno poručio: Morat ću ga prebiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije