Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salva kritika

Humanitarna akcija: Kupimo japanskom sucu naočale!

nishimura yuichi
Foto: Facebook
1/7
13.06.2014.
u 13:28

Mnogi su kreativni i koriste fotografije, sada najpoznatijeg nogometnog suca, da izraze svoje mišljenje o suđenju o kojem se danas priča u cijelom svijetu

Ne, nije to novi apel za pomoć siromašnom čovjeku.

Radi se o Facebook grupi naziva: Humanitarna akcija: Kupimo japanskom sucu naočale na kojoj se nižu kritike na račun japanskog suca Nishimure koji je svojim neprofesionalnim suđenjem odredio tijek sinoćnje utakmice Hrvatska- Brazil.

Grupa je kreirana oko ponoći, a do sada je već prikupila više od 75 tisuća fanova. Osim ogorčenih hrvatskih navijača, na grupi svoje nezadovoljstvo i suosjećanje dijele i iz susjedne BIH.

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook

"Jao, susjedi... Bosanac sam, ali šta vama sudija sinoć nanese, to je velika nepravda."

"A da mu nabavimo avion, pa i tako izgleda kao kamikaza, pa ga usmjerimo na Pacifik!!"

Samo su neki od mnogih komentara ogorčenih fanova.

No, nisu samo komentari ti koji preplavljuju stranicu. Mnogi su kreativni i koriste fotografije, sada najpoznatijeg nogometnog suca, da izraze svoje mišljenje o suđenju o kojem se danas priča u cijelom svijetu.

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook

>>Predmet sprdnje: Pogledajte kako su ismijali suca Nishimuru

>>Kovač: Sudac je sramota! Ako je to penal, ne trebamo više igrati nogomet

Komentara 5

MI
Milomir
14:48 13.06.2014.

Penal je cist, ko Hrvatska ,,povijest,, :D

PO
Popokatepetl
13:34 13.06.2014.

Da pitam HDZ-ovu mladež koja ovdje žari i pali svojim komentarima,Jel bi radije da se utakmica ponovi(i mi kak je većina "stručnjaka" jučer najavljivala dobijemo Brazil 2.1) ili da budu prijevremeni izbori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije