Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI ZMAJ

Braća Sinković u humanitarnoj akciji: Rušimo rekord Ivana Šarića!

Braća Sinković
Igor Šoban
09.06.2015.
u 14:27

Komičar Ivan Šarić rekorder je u prikupljenih 1689 kuna za štićenike udruge Mali zmaj.

Humanitarna Udruga Mali zmaj svakog utorka u baru BUZZ (Preradovićeva 30, Zagreb) od 21 do 22 sata konobarsku ulogu  prepuštaju osobama iz javnog života. Pritom se sav prihod od prodaje pića prikupljen u tih sat vremena donira u humanitarne svrhe za pomoć siromašnoj i nezbrinutoj djeci štićenicima Udruge Mali zmaj.

Do sada su se u ulozi konobara našli glazbenik Hrvoje Rupčić, komičarka Andrea Andrassy, atletičar Marijo Možnik, rukometaš Zlatko Horvat i mnogi drugi. Komičar Ivan Šarić rekorder je u prikupljenih 1689 kuna za štićenike udruge Mali zmaj.

Svjetski prvaci, braća veslači Martin i Valent Sinković večeras će zajedničkim snagama pokušati oboriti taj rekord, a kako kažu, svojim sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji: „Napadamo na rekord u Buzzu, a zatim napadamo naš sportski rekord na Olimpijadi u  Riju!“ .

Dođite u 21 sat u Buzz bar u Preradovićevoj ulici, uključite se u akciju za siromašnu i nezbrinutu djecu i provjerite mogu li zlatni veslači koristiti šarm i konobarsku tacnu jednako uspješno kao što koriste vesla i čamac!

* Mali zmaj je humanitarno društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

>> Akcija u tijeku - Mali Zmaj prikuplja školski pribor za djecu u potrebi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije