Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP Senzacionalni Hull nastavlja s rezultatima iz snova

Hull pobijedio WBA i skočio na diobu prvog mjesta

hull-txt.jpg
import
25.10.2008.
u 18:10

Nogometaši Hulla, koji ove sezone igraju svoju prvu premierligašku sezonu, nastavljaju s izvrsnim igrama. U devetom kolu Hull je slavio kod West Bromwich Albiona 3-0.

Do četvrte gostujuće pobjede (u pet odigranih utakmica) Hull je došao u drugom poluvremenu golovima Kamila Zayattea, Marcija Geovannija i Marlona Kinga. Hull je ovom pobjedom sakupio 20 bodova, isto koliko imaju i Chelsea i Liverpool, ali uz lošiju gol razliku.

West Bromwichu je ovo treći domaći poraz ove sezone, te peti ukupno.

Momčad Sunderlanda pobijedila je na svom stadionu Newcastle s 2-1 u 9. kolu Premiershipa, čime je produbila krizu rezultata ''svraka''.

Strijelci za domaću momčad bili su Djibril Cisse u 20. i Kieran Richardson u 75. minuti, dok je jedini pogodak za goste postigao Shola Ameobi u 30. minuti. Za navijače Newcastlea će izostanak ozlijeđenog Michaela Owena, najboljeg klupskog strijelca, biti slaba utjeha.

Newcastle je u prva dva kola novog prvenstva osvojio četiri boda, ali je u sljedećih sedam, uključujući i ovaj protiv Sunderlanda, prikupio mršava dva boda. Jasno je da će Newcastle ostati na pretposljednjem, 19. mjestu na ljestvici sa 6 bodova. Lošiji od njih je samo Tottenham s dva boda.

Momčad Sunderlanda je, pak, sa trećom pobjedom ove sezone skočila na deveto mjesto sa vrlo solidnom zalihom od 12 bodova.

Premiership, 9. kolo:
WBA – Hull 0-3 (Zayatte 47, Geovanni 62, King 66)
Everton – Manchester United 1-1 (Fletcher 22 / Fellaini 63)
Sunderland – Newcastle 2-1 (Cisse 20, Richardson 75 / Ameobi 30)

Redoslijed: 1. Chelsea 20 (-1), 2. Liverpool 20 (-1), 3. Hull City 20, 4. Arsenal 16 (-1), 5. Manchester United 15 (-1)...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije