Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zakon

Huliganima će se na Euru 2012. suditi na stadionu

rapid huligani
Pixsell
22.09.2011.
u 21:01

Poljski predsjednik Bronislav Komarovski najavio je novi zakon koji omogućava da se huliganima za vrijeme Eura 2012. godine sudi odmah na stadionima

Zakonom je omogućen elektronički nadzor navijača, a eventualno kršenje zabrane dolaska na stadione bit će sankcionirano zatvorom.

Zakonom je, također, ublažena prethodna zabrana prodaje alkoholnih pića na stadionima. Sada je dopuštena prodaja i konzumacija takozvanog lakog piva koje u sebi sadrži do 3,5 posto alkohola.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:45 23.09.2011.

plamiraju li pogubljena na stadionima ?

DU
Deleted user
08:53 23.09.2011.

Nego kaj , ak napraviš sranje odmah objesiti na reflektore pa nek se ljuljaju za opomenu drugima par dana !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije