Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA UTAKMICI

Huligani šipkama napali košarkaše: U neredima ozlijeđen i hrvatski igrač

Neredi na Cipru
Foto: screenshot/youtube
1/2
12.01.2014.
u 14:02

Veliki neredi dogodili su se na utakmici ciparske košarkaške lige između Apollona i Keravnosa, a jedan od igrača koji je morao bježati od domaćih huligana je i Dubrovčanin Marijo Hajdić.

Hajdić igra za Keravnost, a u neredima huligana Apollona pogođen je u glavu, međutim prošao je samo s lakšim ozljedama te je nakon pružene pomoći pušten kući.

- Iza naše klupe je bilo par divljih navijača i gađali su nas bocama i pljuvali. To je trajalo nekih dvadesetak sekundi i onda se jedan popeo i pljunuo suigrača u lice i ovaj je na to reagirao i pokušao doći do njega i nakon toga je sve počelo. Tip je krenuo s velikom šipkom prema nama, a s druge strane tribine počeli su se spuštati drugi, žešći navijači. Kad smo to vidjeli, svi smo počeli bježati prema svlačionici, a oni su krenuli za nama. Dok smo bježali, netko me pogodio  u glavu i odmah nakon toga, metar od mene navijač me zalio nečim po licu, od čeka mi je lice pocrvenilo i počelo peći - prepričao je Hajdić događaje za PortalOko.hr.

Igrači Keravnosa svlačionicu su tek napustili nakon dva sata, a ono što je zanimljivo isti će klubovi u istoj dvorani igrati već u utorak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije