Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac označio kraj

Huligani prekinuli mostarski derbi, a poslije se sukobili s policijom!

Velež
Foto: Screenshot
1/2
18.03.2015.
u 18:49

Kako javlja Klix.ba, navijači Veleža poslije toga pokušali su otići u klupske prostorije, ali ih je u tom naumu spriječila policija s kojom su se sukobili.

Danas se u BiH igraju utakmice osmine finala Kupa, a najviše se priča o mostarskom derbiju između Veleža i Zrinjskog. Prva utakmica završila je bez pogodaka, a u uzvratu je Zrinjski slavio sa 2:0.

No, i ovoga puta huligani su pobijedili sport pa se nakon susreta najviše pričalo o divljanju navijača. Kako javljaju mediji iz BiH, pristalice oba kluba nekoliko su puta ubacivali baklje u teren, a nakon što je Nikolić u 90. zabio drugi gol na susretu, nekoliko navijača Veleža utrčalo je na teren i počelo vrijeđati svoje igrače. Navodno su ih gađali i kamenjem te vikali da skidaju dresove jer ih ne zaslužuju nositi.

Policija je brzo intervenirala i vratila ih na tribine, a sudac je momčadi poslao u svlačionice. Kako javlja Klix.ba, navijači Veleža poslije toga pokušali su otići u klupske prostorije, ali ih je u tom naumu spriječila policija s kojom su se sukobili.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar AnteMostar
AnteMostar
19:12 18.03.2015.

Zrinjski je život i više od toga

UM
umnjak
21:22 18.03.2015.

Koliko sam nasao na netu, ovaj clanak vrvi netocnim podatcima ali nije cudo jer je preuzeto s Klixa. Prva utakmica je vidim zavrsila 2-2 a ne 0-0, igrace Zrinjskog su stalno gadjali eksplozivnim sredstvima sto se vidim u sarajevskim medijima ne navodi, nacionalisticka vriiedjanja,...itd

PE
petnaestica
19:02 18.03.2015.

balkanski folklor primitivnih skupina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije