Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Huligani divljali zbog sustava identifikacije navijača na stadionu

Huligani
Pixsell
27.08.2010.
u 08:36

Navijači Atalante korištenjem pirotehnike pokazali su kako im se ne sviđa nova ideja policije.

Trojica policajaca lakše su ozlijeđena, a dva policijska i tri civilna automobila zapaljena u Bergamu nakon političkog skupa na kojem je Roberto Maroni, talijanski ministar unutarnjih poslova, zagovarao novi sustav identifikacije navijača na stadionima.

Novi sustav podrazumijeva da bi svaki navijač imao identifikacijsku karticu. Oko 500 simpatizera Atalante svoje mišljenje o tome pokazalo je bacanjem dimnih bombi i baklji.

Komentara 1

Avatar dinameze
dinameze
09:43 27.08.2010.

kakve kartice sjetite se tacherice samo pendrek i specijalci pa da vidimo koliko su prpošni.mislim za sve navijačke skupine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije